Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Pirosiarczyn sodu
Collapse
X
-
-
-
-
OK, zamykam listę, bo i tak wychodzi 30 kg zamiast 25
Jeśli ktoś jednak woli mniej, proszę o korektę, bo i tak trzeba będzie komuś zabrać
Lista wg miejsca odbioru:
a) odbiór we Wroc:
1. Jackson
2. Chris
3. Joelka
4. Mjp
5. Biziel
6. Cafepiwosz
7. Mark33
8. Marusia
b) wysyłka
9. Zbysia
10. Huanghua
11. Anteks - a może odbiór na WESołym Zlocie?
12. Piza - a może bywasz we Wrocku?
13. Robkar95
14. Lajbocki
Koszt wysyłki chyba zapodał już E-prezes, ja jeszcze nie sprawdzałam na poczcie. Po zakupie tego syfu na początku przyszłego tygodnia i przesypania do mniejszych worków zapodam "wysyłkowym" dane do przelewu na PW, po czym nadam przesyłkę.
Comment
-
-
Czy ktos z tej listy mieszka w Tripolis?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizaBywam, ale rzadko.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaPodchodząc w ten sposób to ja bywałem też w Wołowie. Ostatni raz byłem jakieś 12 lat temu, na koloniach w Golinie
Będę na pewno pod koniec marca, więc można mnie przenieść do grupy a)
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaCzy ktos z tej listy mieszka w Tripolis?
Lista zatem:
Lista wg miejsca odbioru:
a) odbiór osobisty:
1. Jackson
2. Chris
3. Joelka
4. Mjp
5. Biziel
6. Cafepiwosz
7. Mark33
8. Marusia
9. Piza
10. Anteks
b) wysyłka
11. Zbysia
12. Huanghua
13. Robkar95
14. Lajbocki
Ponawiam prośbę o weryfikację zapotrzebowania, bo zacznę ciąć po równo, a na 100% nie kazdemu z Was jest potrzebne az 2 kg. Ten syf ma datę przydatności do użycia, a 2 kg starczy naprawdę na baaaaaardzo długo
Ja dam przykład Wam i informuję, ze biorę 1 kg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPonawiam prośbę o weryfikację zapotrzebowania, bo zacznę ciąć po równo[/B], a na 100% nie kazdemu z Was jest potrzebne az 2 kg. Ten syf ma datę przydatności do użycia, a 2 kg starczy naprawdę na baaaaaardzo długo
Ja dam przykład Wam i informuję, ze biorę 1 kg
W razie czego jeszcze się potnę dla innychMM961
4:-)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
2kg było sugerowane w pierwszym poście,
Zbysia, spoko, dla Ciebie 2 kg, wystarczy, że parę osób weźmie po 1 kg i będzie ok Odliczy sie tym, co się zgłoszą pierwsi, reszta dostanie wg limitu.
Acha, we Wroc przybył jeszcze jeden chętny, zatem :
1. Jackson
2. Chris
3. Joelka
4. Mjp
5. Biziel
6. Cafepiwosz
7. Mark33
8. Marusia
9. Piza
10. Anteks
11. Angie
b) wysyłka
12. Zbysia
13. Huanghua
14. Robkar95
15. Lajbocki
A czemu Marek-C nie krzyczy, że go nie ma na liście?? No i Kiszot się wpisywał, to może jednak dla katowic niech zostaną 2 kg do odbioru przy okazji odbioru rurkiOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-03-17, 11:35.
Comment
-
Comment