Piro już jest. Mam taki chytry plan, żeby obarczyć dziś Strzelczyka dwoma kg dla Marka i Kiszota
Pirosiarczyn sodu
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPiro już jest. Mam taki chytry plan, żeby obarczyć dziś Strzelczyka dwoma kg dla Marka i Kiszota
a rurka?Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-Ca rurka?
Wczoraj wstępnie się umówiłam ze Strzelczykiem, że przyjadę w sobotę, 8 kwietnia
Comment
-
-
No to najpierw małe spotkanie bytomsko-katowicko siemianowickie a potem bytomsko-katowicko-wrocławskie. Bedzie się działoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszWspółczuję i się nie zapisuję.Może podasz adres, gdzie można to "piro" kupić w takiej cenie. Ludzie się jakoś bardziej lokalnie dogadają.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszA może znajdzie się wór o mniejszej pojemności.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Swój kilogramik odebrał dziś też kolega Piza, przy okazji otrzymałam 4 piwka domowej roboty, za które bardzo serdecznie diękuję. Jak będą smaczne, to opiszę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszWitam,
Współczuję i się nie zapisuję. Może podasz adres, gdzie można to "piro" kupić w takiej cenie. Ludzie się jakoś bardziej lokalnie dogadają.
Pozdrawiam / Wojtek
2. Adres to żadna tajemnica, ale jest wrocławski i właśnie się "lokalnie" dogadaliśmy. Trzeba po prostu u siebie w mieście poszukać miejsca z taką chemią i kupić.
3. Mniejszych worków nie ma.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDziekuję Marusi za fatygę i organizację akcji. Zabawa z piro to żadna przyjemność.
Oczywiście wyrazy współczucia
Za fatygę i organizację to dziękuję za podziękowania, ale co do zabawy z piro, to jest przereklamowana - jak nabieram zdecydowanym ruchem miseczką, kładę na wagę a zaraz potem wsypuję do woreczka to zaprawdę, powiadam Ci, że sie nie nawdycham za wiele
Ale jak chcesz, to współczuj
Comment
-
Comment