No to ja już dla LajboCKów odebrałem chemikalia (wymieniłem za chemikalia własnej roboty ) Dzięki Marusia
Pirosiarczyn sodu
Collapse
X
-
Wszystkich, którzy czekają na wysyłke proszę o jeszcze trochę cierpliwości, mam ostatnio młyn straszny z czasem Obiecuję przed Świętami (wielkanocnymi 2006, zeby nie było wątpliwości) rozesłać Wam truciznę, proszę tych, którzy mi jeszcze nie wysłali na PW adresów o zrobienie tego. O kosztach przesyłek poinformuję jak już się dowiem dokladnie jakie są
Comment
-
-
Obecnie sytuacja przedstawia się następująco:
1. Jackson 1 kg odebrane
2. Chris 1 kg odebrane
3. Joelka 2 kg odbiór jutro
4. Mjp 1 kg odebrane
5. Biziel
6. Cafepiwosz
7. Mark33
8. Marusia 1 kg odebrane
9. Piza 1 kg odebrane
10. Anteks
11. Angie
12. Naczelnik
13. Wiktoria 1 kg odebrane
b) wysyłka
14. Zbysia
15. Huanghua
16. Robkar95
17. Lajbocki 2 kg odebrane przez Schlangbauma
18. Kiszot i Marek-C 2 kg odebrane przez Strzelczyka
Pozostaje 14 kg
1. Biziel 1 kg
2. Cafepiwosz 1 kg
3. Mark33 1 kg
4. Anteks 1 kg
5. Angie 1 kg
6. Naczelnik 1 kg
b) wysyłka
6. Zbysia 2 kg
7. Huanghua 2 kg
8. Robkar95 1 kg
Zostaje 2 kg, chyba, że o kimś zapomniałam, albo gdzieś coś źle policzyłam, proszę o skorygowanie w razie czego!!! Bo się już ten worek nie rozmnoży
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Jakby rzeczywiście zostało to mógłbym się zaopiekować kilogramem
No, chyba, że wybierasz się do nas z wizytą, to sprawa jest do przedyskutowania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTak nieśmiało chciałem zauważyć, że zamawiałem 2kg, a dostałęm 1kg, więc jeśli coś zostanie, to poproszę o ten drugi kilogram.
Comment
-
-
Wszystkich, którym nie wysłałam jeszcze piro bardzo przepraszam, poprzedni tydzień miałam zdrowo popie.... przony, sprężę się po aktualnym weekendzie.
Comment
-
-
A ja na razie mam kilkumiesięczną przerwę w zabawie piro...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWszystkich, którym nie wysłałam jeszcze piro bardzo przepraszam, poprzedni tydzień miałam zdrowo popie.... przony, sprężę się po aktualnym weekendzie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPonoć bywa stosowany też jako zamiennik glukozy
Pirosiarczyn dość łatwo się zbryla (chłonie wilgoć), ale cena jest zbyt atrakcyjna by się tym przejmować
2. E tam zbryla - nie zauważyłam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKto to wąchal i wdychał, wie, jak się poswięcamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Już był wystawiany ten woreczek. Nie wiem, jak tam z datą przydatnośi tego prochu, ale prawie 11 lat od daty pakowania to nie wiem....
Comment
-
-
Hm. Albo jestem slepa, albo ani Anteks, ani Huanghua nie zapodali mi swoich adresów na PW. Proszę o dane, bo nie będę 4 razy na pocztę ganiać
Zbysia i Robkar wysłali.
Jutro na poczcie spytam o ceny i podam konto do przelewu. Zbysia wg życzenia przesyłka za pobraniem.
Comment
-
Comment