A może jest ktoś w mieście gdzie te wiaderka produkują i byłby wstanie dokonać odbioru osobistego i wysyłki. To by obniżyło koszty przesyłek.
Wiadra 33l
Collapse
X
-
problem w tym, że ktoś musiałby najpierw założyć za wszystkich chętnych i skończy się jak przy innych tego typu pomysłach. ja po akcji z butelkami (za co wszystkim uczestniczącym dziękuję) nie piszę się na takie akcje.
Comment
-
-
Listy jakie dostaję na PW świadczą, że nie wszyscy mnie dokladnie zrozumieli. 14 zl, to cena zawierająca transport do mnie, jeżeli mialbym wyslać je dalej, transport będzie kosztowal dodatkowo (np. GLS - 15zl za przesylkę)Two beers or not two beers, that is the question...
Comment
-
-
No 2 sztuki bym wziął.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika FilonListy jakie dostaję na PW świadczą, że nie wszyscy mnie dokladnie zrozumieli. 14 zl, to cena zawierająca transport do mnie, jeżeli mialbym wyslać je dalej, transport będzie kosztowal dodatkowo (np. GLS - 15zl za przesylkę)
Z tego by wynikało że przy odbiorze osobistym 14PLN.
Ale o cenie ostatecznej decyduje sprzedający!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
no to widze ze dobijemy targu. nie ma mnie na codzien w okolicach katowic bo studiuje w krakowie. jesli to mozliwe to mozemy sie wstepnie umowic na 4-5 czerwca lub 9 czerwca lub 16-18 czerwca. napisz prosze w jakie dni by ci najbardziej pasowalo i oczywiscie gdzie byśmy sie spodkali
Comment
-
-
Żeby nie wtopić, udało mi się zdobyć jedną sztukę ww. wiaderka. Wczoraj był u mnie kol. Warek i stwierdził, że NIE SĄ to te wiadra, które sprzedaje BA. Niemniej mają pojemność 33l, oraz atest dopuszczający do kontaktu z żywnością. Posiadają pokrywkę, nie posiadają skali. Proszę, aby osoby które zgłosiły chęć zakupu potwierdziły ją po przeczytaniu powyższego tekstu. Co do transportu, na 99% będę w Żywcu 17.06, więc mogę przywieźć parę sztuk dla tych którzy nie mogą odebrać je w lokalizacjach, które opisalem we wcześniejszym poście.Two beers or not two beers, that is the question...
Comment
-
Comment