Witam Brac Piwną , może znajdzie się chętny na śrutownik stołowy. Jest to urządzenie nowe, nie uzywane, które przestało w pudełku w piwnicy 30 lat. Stan bardzo dobry, bez rdzy !! Śrutownik posiada regulowane tarcze mielące, uchwyt mocujący do blatu stołu oraz zasobnik na słód. Podobny a raczej taki sam jest na stronie Browamatora, jedyna różnica to zasobnik na słód. Cena 110 zł, odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka pocztą. A tu śrutownik u Browamatora ----> http://www.browamator.pl/szczegoly.p...rp=&sortuj=kod <----
Sprzedam Śrutownik
Collapse
X
-
różni się na pewno większą liczbą elementów niż tylko zasobnikiem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNa zdjęciu 005 wcaaale rdzy nie widaćLepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanachComment
-
Sprzedaję na allegro rózne towary i nie w głowie mi oszustwo. Proszę porównac (organo-leptycznie) z tym w Browamatorze i wszystko bedzie jasne. Na Allegro wystepuję pod nazwą "sokalek" można mnie sprawdzic. A KUPNO NIE JEST OBOWIĄZKOWE !! PozdrawiamLepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanachComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sokalekNIE AKTUALNE
Nie odwołuj pochopnie lecz obniż cenę do 80 zł a chętny zaraz się pewnie znajdzieComment
-
Używam takiego samego młynka do kawy jako śrutownika sprawdza sie b.dobrze.Wadą jest tylko ten mały zasobnik ale mozna temu zaradzić. Za pomocą butelki plastikowej, nozyczek, oraz zwykłej taśmy klejącej zrobiłem zasobnik o pojemności około 1 litra. Takie same młynki widziałem na giełdzie w Mysłowicach. Były w 2 wielkosciach, taki jakiego ja uzywam kosztował(około rok temu) 50pln, większy chyba 80 pln.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumFCJP: nieaktualne
Nie odwołuj pochopnie lecz obniż cenę do 80 zł a chętny zaraz się pewnie znajdzie
Tak myślisz ? Chetny do krytykowania czegoś czego się nie widzi, czy chetny do kupna ? Fakt, poniosło mnie ale to tylko dlatego iz wiem co sprzedaję i porównałem to ze srutownikiem z BA.
Shlangbaum - dzięki za terapie
Jesli jest chętny, to sprzet nadal jest dostępny za cenę proponowaną przez Poczciwego Shlangbaum-aLepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanachComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sokaleksprzet nadal jest dostępny za cenę proponowaną przez Poczciwego Shlangbaum-aComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Shlangbaum, nie mogłeś zaproponować 30PLN?Comment
Comment