tani słód - mogę przywieźć do Wwy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LeComte
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.06
    • 12

tani słód - mogę przywieźć do Wwy!

dogadałem się przez GG n/t słodu z Bogutymłyna. Jadę w te okolicę po niedzieli 2.07.2006, wracam po tygodniu. Najpierw chciałem kupić tylko dla siebie, ale pomyślałem, że może skorzystać razem?
    Gość (bardzo miły i konkretny) przez GG powiedział, że przy zakupie 150 kg wyjdzie 1,84 zł za kg. A jeśli mniej to obniżka będzie proporcjonalna do ilości.

czy ktoś z Wwy się pisze na to? Odbiór w Ząbkach, albo dowiozę pod wskazany adres ale.. w ciągu 2tygodni, bo nie będę specjalnie jechał, tylko przy okazji.Chyba, że skasuję kontrahenta za gaz do autka.

Oczywiście muszę mieć zgłoszenia do soboty, czyli sprawa jest pilna.

I ... bardzo przepraszam, ale nie chcę mieć problemu z rozprowadzaniem słodu - dlatego będę prosił o przedpłatę - powiedzmy 10 zł. Jest łikend więc przelewy międzbankowe nie będą działać, ale mam nadzieję, że macie konta w Mbanku, albo w Intelligo

A w ogóle to ten Boguty młyn jest wart polecenia - świetny kontakt przez GG i b. dobre ceny

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8
    e-prezes
    No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.

Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
    Czas: 6-8 wrzesień
    Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
    Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
    2024-07-03, 15:34
  • Javox
    Beck's, Chernigivske
    Javox
    Piwo jest już dość długo w sprzedaży z ideą pomocy Ukrainie.

To jest jakaś jedenastka a może niżej. Alko 4,8%

Produkuje się je w Bremie. AB InBev - Beck's.

Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa...
    2023-03-26, 21:42
  • bastion
    Chorwacja, Split, Kralja Zvonimira 5, Beer Shop Pomalo.
    bastion
    Świetny sklep z dużym wyborem piw kraftowych z Chorwacji. Jest to mini sieć sklepów, które są obecne w Zagrzebiu, Dubrowniku i Splicie.
    W dwóch sporych lodówkach mamy wybór piw z lokalnych browarów ale też i z innych regionów Chorwacji.
    Położenie sklepu bardzo dobre, rzut...
    2022-01-12, 20:29
  • hubik77
    Uszanowanie! I cycki!
    hubik77
    Witajcie,
    od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
    2020-07-31, 22:38
  • bastion
    Rumunia, Bacau, Calea Moldovei 4, Podu Cu Lanturi.
    bastion
    W 2017 na obrzeżach miasta, przy głównej ulicy w kierunku północnym, powstał obiekt który musi robić wrażenie.
    Kompleks hotelowo-restauracyjny w którego włożono sporą kasę. Wnętrza stylizowane na zamkowe, w kątach stoją zbroje rycerskie i wiele artefaktów stylizowanych na średniowieczny...
    2019-10-21, 19:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...