Zamienię na świeżą gęstwę: Wyeast 3787 Trappist High Gravity, Wyeast 1084 Irish Ale, Wyeast 2278 Czech Pils.
Poszukuję gęstwy 2206 Bavarian Lager
Collapse
X
-
Ja CI wyślę w poniedziałek bo jutro wyjeżdżam i nie zdążę namnożyć, a poza tym, przez weekend leżałyby na poczcie. Jak chcesz to podaj adres na PW.Comment
-
Odkupie gęstwe 2206 Bavarian Lager albo drożdże 2206 Bavarian Lager na skosie agarowym.
Wybieram się na giełde do Tychów w tą sobote, wież jeśli ktoś by się znalazł, kto ma gęstwe/skos agarowy do odsprzedania, to proszę o kontakt na PW.
Jeśli nikt z osób będących na giełdzie nie miałby do odsprzedania gęstwy/skosu agarowego, to czy ktoś z Katowice, Mysłowice i okolice (ogółem Górny Śląsk) nie będący na giełdzie w Tychach miałby odsprzedać?po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobekComment
-
A czy ktoś z Polski ma skos agarowy z drożdżami 2206 Bavarian Lager- odkupie i zapłace za przesyłke.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobekComment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Mam na zbyciu 4 sztuki szkła.
Wymienię je na podstawki.
Chętnych zapraszam na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam !
Poszukuję gęstwy Wyeast 2278 Czech Pils. Chciałbym wykonać moje 1 piwo dolnej fermentacji. Jeżeli ktoś z kolegów Piwowarów ma na zbyciu wymienioną gęstwę, byłbym bardzo zobowiązany. Oczywiście pokrywam koszty przesyłki.
Pozdrowienia,
Zbychu-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Zamienię na krachlę pomorską, lub warmińsko-mazurską. Mogę wysłać bez zamiany,za zwrot kosztów wysyłki, chyba z furgonetką.pl około8zł. Odbiór osobisty w Gdyni za free.
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam
W swojej krótkiej praktyce piwowarskiej stosowałem dopiero 3 rodzaje drożdży i nie jest to wystarczające próba aby swobodnie móc się wypowiedzieć na temat które drożdże są godne polecenia a które nie, ale zaobserwowałem, że np. 2206 Bavarian Lager Yeast są o wiele słabsze niż 2278 Czech...-
Channel: Surowce
-
-
Na najbliższe dni oferujemy promocję drożdży płynnych Wyeast:
Wyeast 1056 American Ale
Wyeast 1084 Irish Ale
Wyeast 1098 British Ale
Wyeast 1187 Ringwood Ale
Wyeast 1338 European Ale
Wyeast 1388 Belgian Strong Ale
Wyeast 1728 Scottish Ale
Wyeast...-