3068 i THG w Katowicach.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marek-C
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.12
    • 848

3068 i THG w Katowicach.

Jak w temacie drożdże 3068 do pszenicy i Trappist High Gravity, po drugim 'tłoczeniu', oddam w dobre ręce. Mieszkam w Katowicach, ale mogę też wysłać, bo sam też zostałem obdarowany.
    Drożdżyki skonsumowały z dobrym skutkiem moje warki.

Marek

ps. proszę na PW, bo na forum czasami długo nie mam czasu i mogę nie zauważyć.
    Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2025.04.11-12 - KATOWICE - Silesia Beer Fest XII
    Ahumba
    Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
    Start
    2025-04-11
    Koniec
    2025-04-12
    Adres
    Katowice Międzynarodowe Centrum Kongresowe
    2025-03-09, 20:16
  • dadek
    Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
    dadek
    Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
    W browarze pracują...
    2024-04-11, 23:26
  • mar_mar
    [szukam]Gessner Premium Pils w Katowicach
    mar_mar
    Witam wszystkich. Od razu przyznaję, że nie jestem pewien czy wybrałem odpowiedni dział forum, ale dział 'szukam' dotyczy raczej konkretnych miejsc, a nie gatunków piwa. Przechodząc do rzeczy, jakiś czas temu przywiozłem swojemu ojcu z Niemiec piwo Gessner Premium Pils.

...
    2018-01-26, 14:45
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Vysoczana 18, Pivovarnia MIF.
    bastion
    Następny mikrus odwiedzony dosyć dawno temu. Nie powiem wówczas szału nie zrobił, ale dzisiaj to już zupełnie inna bajka. Ale najpierw o tym co było.

Niewielki bar nie zwiastował tego że na jego terenie mieści się warzelnia. Owszem na lodówce nie dało się zauważyć napisu...
    2022-12-16, 21:01
  • bastion
    Słowacja, Keżmarok, Slavkovska 1731, Brauhaus. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Browar rzemieślniczy w Kieżmarku działa od początku 2021 roku, ale coś o nim cicho. Niby jest a jego piw jakoś nie widać.
    Aby rozwiązać tą zagadkę pojawiłem się tam, by zobaczyć na własne oczy jak to tam wygląda.
    Obiekt nie należy do pięknych, bo to zwykłe hale w których...
    2022-08-15, 20:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...