Na zbyciu kegi 10, 20l

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• macmar7878
    do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
    macmar7878
    Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
    Wojewodztwo slaskie
    T:576046066...
    2022-04-25, 11:07
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • lagger8
    1 reduktor 2 kegi?
    lagger8
    Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
    2019-06-04, 11:06
  • dadek
    Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
    dadek
    Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
    Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
    2025-01-11, 02:32
  • Javox
    Åbro, Bryggmästarens Premium Gold
    Javox
    Szwedzki masowy lager o mocy 5.7%
    (to inne piwo niż to co ma 5% - ponieważ na stronie browaru funkcjonują dwa piwa o różnych woltażach)

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - złoto.
    Gaz - średni..
    Aromat...
    2024-06-27, 16:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...