Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
White Labs - 16 szczepów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)...ale przepychamy się jak na targowisku, a to już pasuje
A dział ogólny ewoluował i rozprzestrzenił się na wszystkie działy tego forum.
Wszak nie od dziś wiadomo, że Polak kłótliwym jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaO "kłótliwości" E-prezesa mam własne zdanie, wyrobione m.in. na podstawie dyskusji o przyszłorocznym zlocie. Być może w realu to najspokojniejszy człowiek pod słońcem, ale na tym forum niekoniecznie
...
myślę, że sprawę można zamknąć! nie wiem jak to ująć, ale znów narobiłem szamba
Comment
-
-
Drożdże już są w naszych łapkach Przy okazji kot stwierdził autorytarnie, iż amerykański karton gryzie się tak samo dobrze jak rodzimy, polskiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Wszystkie dotychczasowe zamówienia zostały rozparcelowane i oczekują na odbiór bądź wysyłkę Przy okazji, to ostatnia chwila, by zanabyć szczepy Hefeweizen i German Bock.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Trappisty także są już na wykończeniu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment