Ta jest, problem tkwi w tym, że zbyt profesjonalnie opisałem zwykłą, prywatną ofertę. Czuj czuj czuwaj!
White Labs - 16 szczepów
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumAlbo wiadra lub słód od szefiego Nawet jak jakiegoś złocisza na tym zarobił to przecież nikogo to nie martwiło, skoro cena wielu forumowiczom odpowiadała.
Raf
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarzycielO przepraszam! Grosza na butelkach nie zarobiłem! Tylko skrzyknąłem parę osób, żeby cokolwiek z tego wyszło.
Comment
-
-
Ja jeszcze w kwestii formalnej :
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART(...) Zgadzam się tu z pierwotnym "oburzeniem" e-prezesa. (...)
A na mnie to ostatnio (szczególnie po niektórych wypowiedziach w dziale: Polityka ) działa alergicznie
Comment
-
-
właśnie dlatego dział polityka to takie "szambo" rozlewające się na inne działy jak wspomniał Żąleną W #6 poście Tomka nie ma nic niestosownego i się z nim zgadzam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaAni On tu stroną, ani bezpośrednio zainteresowanym - po prostu pieni się, aby się pienić.
Comment
-
-
O "kłótliwości" E-prezesa mam własne zdanie, wyrobione m.in. na podstawie dyskusji o przyszłorocznym zlocie. Być może w realu to najspokojniejszy człowiek pod słońcem, ale na tym forum niekoniecznie
Wracając jednak do meritum:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum(...)to dokładnie taka sama sytuacja, jak ja kiedyś chciałem sprzedać kufel giełdowy (...)
E-prezes, nic nie jest w stanie Maidenowcowi zaproponować, występuje jedynie jako adwokat Arta. Zupełnie niepotrzebnie, już w drugim poście tej dyskusji odezwał się sam Admin. Czyli widział, wie - i jak się okazało - wyjaśnił sprawę na PW. Wyjaśnił ją elegancko, w odróżnieniu do E-prezesa. Takie jest moje zdanie.
Gdyby E-prezes, napisał do Arta, że wg niego ta propozycja wybiega poza ramy "targowiska piwowarskiego", wszystko byłoby w porządku. Natomiast bawienie się w adwokata, wg mnie nie było ani smaczne, ani zabawne...
Comment
-
-
update: sprawa się jeszcze wyjaśnia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaE-prezes, nic nie jest w stanie Maidenowcowi zaproponować, występuje jedynie jako adwokat Arta. Zupełnie niepotrzebnie, już w drugim poście tej dyskusji odezwał się sam Admin. Czyli widział, wie - i jak się okazało - wyjaśnił sprawę na PW. Wyjaśnił ją elegancko, w odróżnieniu do E-prezesa. Takie jest moje zdanie.
Gdyby E-prezes, napisał do Arta, że wg niego ta propozycja wybiega poza ramy "targowiska piwowarskiego", wszystko byłoby w porządku. Natomiast bawienie się w adwokata, wg mnie nie było ani smaczne, ani zabawne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiAśka, a czy Ty musisz być prokuratorem?
Nie ma to jak rozmydlać temat, tylko czy to drożdżom nie zaszkodzi
A żeby być na temat - to strasznie się cieszę na te White Labs'y, niezależnie co o tym sądzą ostatni sprawiedliwi tego forumLast edited by iron; 2006-10-12, 12:49.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJak Ziobro może, to co Asi żałujesz
Nie ma to jak rozmydlać temat, tylko czy to drożdżom nie zaszkodzi
A żeby być na temat - to strasznie się cieszę na te White Labs'y, niezależnie co o tym sądzą ostatni sprawiedliwi tego forum
Nie porównał bym Asi do pana ministra.
A drożdżyki toże wziąłem i będziemy się mogli mieniać.
Comment
-
-
To my są gupki - było się najpierw zmówić, bo się okaże, że wzieli my te samebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment