Chętnie przyjmę do adopcji gęstwę drożdży do pilznerka (najlepiej czeskiego) lub coś do mocnego Porterka Bałtyckiego.
Gęstwę dolniaka zaadoptuję
Collapse
X
-
Pewnie znajdziesz chętnego, o ile napiszesz coś o sobie w profilu - np. gdzie mieszkasz i zaproponujesz coś symbolicznie na wymiankę, bo w takiej formie ogłoszenia jak obecna nie licz na to, że zasypiemy Cię PW z ofertami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPewnie znajdziesz chętnego, o ile napiszesz coś o sobie w profilu - np. gdzie mieszkasz i zaproponujesz coś symbolicznie na wymiankę, bo w takiej formie ogłoszenia jak obecna nie licz na to, że zasypiemy Cię PW z ofertami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hjacekSąsiadowi zaoferuję moje piwka (nikt po nich nie umarł), a jeśli ktoś mieszka dalej i wyśle pocztą to już raczej wchodzi w grę przelewik jakiś... (wiecie jak poczta traktuje paczki).
Coś tam mam/i będę jeszcze miał - odezwij się.
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Przyłączę się do prośby...
... i również poproszę o sygnał o jakimś wolnym dolniaku.. Do tej pory nie było jakoś temperaturki .Już,już miałem kiedyś kupić drożdże do pszenicznego ale po spróbowaniu u kogoś tegoż piwka cieszyłem się że nie kupiłem- nie jest w moim guście....Tak więc "jadę" na suchych górniakach . Za gęstwę mogę zaoferować wareczki które sobie jeszcze leżakują..... Nawet jestem ciekaw opinii innych warzących browarki...
Comment
-
-
Przyjmę gęstwę dolniack'a
Poszukuję drożdży dolnej fermentacji, do słomkowego wytrawnego lagera na letnie upały
(Chyba będzie w tym roku lato? Po 6 miesiącach zimy? )
W zamian mogę zaoferować: Gęstwa weihenstephan/ chmiel Marynka lub- elski w szyszkach/ drożdże US-56 w saszetce/ drożdże S-33 w saszetce/ kilka butelek własnego produktu ( Irish red ale/ stout/ porter za 5 miesięcy)
Oczywiście do wyboru 1 pozycja.
rowarek esoła
Comment
-
Comment