Jeżeli będziesz miał jeszcze wszystkiego w nadmiarze, to piszę się na cały pakiet.
Pirosiarczyn sodu i laktoze sprzedam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Naprawdę nie mogę Wam zdradzić.
Otrzymałem ją od technologa pewnego dużego browaru (nazwy nie pomnę, zaczyna się na literę "Ż", chyba).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kilogram laktozy i glukozy chętnie przygarnę ze szczególnym wskazaniem na tą pierwszą.Last edited by dkrasnodebski; 2007-01-11, 12:41.
Comment
-
-
Przepraszam za dygresję, ale jak Was tak czytam to....normalnie banda terrorystów przygotowująca zamach jakiś...Zwłaszcza ten pirosiarczyn brzmi groźnieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A nowe wiadomości są takie...
Wszystko już mam, teraz musze to rozdzielić i przepakować.
Prosze wszystkich chętnych o przysyłanie mi na PW ile kto czego chce wraz ze swoimi danymi adresowymi!!!
Po przygotowaniu roześle swoje dane z nr konta. Dokładne kwoty końcowe będe wysyłał indywidualnie bo będzie różnie po opakowaniu (ceny według poczty polskiej oczywiście-dostępne na ich stronie-tyle że musze to w jakiś cywilizowany sposób opakować) Myśle że będzie to od 1 do 3zł.
Comment
-
Comment