Gęstwa Wyeast 2206 Bavarian Lager do oddania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sheriffxx
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.04
    • 41

Gęstwa Wyeast 2206 Bavarian Lager do oddania

Witam.

W związku z tym, że w piątek będę zlewał na cicha Portera 22 BLG pozostanie mi gęstwa drożdżowa. Jeśli ktoś jest chętny, z przyjemnością mogę się podzielić. Właściwie w zamian nic nie oczekuję, ale jak ktoś by miał jakieś drożdże na pszeniczne to z chęcią bym przyjął. Jak by komuś baarrrdzo zależało to mogę wysłać.

Pozdrawiam.
    Pif paf !!!
    www.plexidas.com
    www.plexidas.pl

Related Topics

Collapse

• darekd
    Pinta, Of The Month Bavarian Sun
    darekd
    Helles, 12% ekstr., 5% alk.
    Chmiele z rodziny Hallertauer i Tettnanger

Aromat - chmielowy (zioła, trochę łąka), słód daleko z tyłu
    Piana - wyższa, niezbyt trwała, prawie nic nie zostaje
    Barwa - jasne złoto
    Wysycenie - dość wysokie, mocno musuje
    ...
    2025-04-14, 00:24
  • kruger_nr1
    Abdysz-Ata, Bavarian Swjetłoje
    kruger_nr1
    Całkiem ciekawe i pijalne piwo z Abdysz-Ata. Niestety poza Biszkekiem bardzo sporadycznie dostępne. A by zrobić zdjęcie piwka przy jurcie nad Song-kul to musiałem go zabrać za sobą w plecaku
    2023-11-18, 00:06
  • malt_worm
    Do oddania parę puszek i innych
    malt_worm
    Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
    2021-02-03, 16:38
  • roman-n
    szklanki/kufle do oddania
    roman-n
    Cześć wszystkim, będę likwidował kolekcję szkła piwnego, mam trochę szkieł piwnych głównie z Niemiec do oddania. Kilka kartonów tego będzie. Zdjęć nie zrobię, bo wszystko w kartony popakowane. Odbiór osobisty w Warszawie, nie mam zdrowia pakować i wysyłać.
    Jak ktoś zainteresowany,...
    2020-11-07, 00:10
  • darekd
    Hirschau [Bavarian Gator Brewing] , Pines
    darekd
    Dwóch znajomych Marktredwitz w bawarskim Górnym Palatynacie chyba w 2019 rozpoczęli warzenie piwa. Jeden z nich to Bawarczyk i zawodowy piwowar, drugi to amerykański entuzjasta - farmaceuta. Po informacji z ety wnioskuję, że to inicjatywa kontraktowa. Uwarzyli w Hirschau (też Górny Palatynat)....
    2020-12-06, 01:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...