Poszukuję tanich szybkozłączek do KEG'ów 19 l (od PEPSI). Może być z "orurowaniem"
Poszukuję szybkozłączek do KEG'ów 19l - PEPSI
Collapse
X
-
Poszukuję szybkozłączek do KEG'ów 19l - PEPSI
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-Ci ja toże!
huanghua - chyba że łykniemy tego z kegiem za 110 - Twoje złączki mój keg?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaDwa kegi to ja właśnie żem zamówił. Leco poczto, za dwa dni bedo. Jeno szybkozłączków mi brak.
hmmm?
Chodzi o tego drugiego. A tak swoją drogą (jeśli można) ile Cię wyszła 1 sztuka?
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
aaa!
Bo myślałem że ściągasz gdzieś z daleka 'Leco poczto, za dwa dni bedo' że aż samolotem lecą
Teraz czaję.
Kupiłem tego ze złączkami - złączki w dobrym stanie, przesyłka dość szybko.
Marek
aa co mi tam FCJP!!!!!Last edited by Marek-C; 2007-02-07, 14:59.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Temat zdeaktualizowany. Szybkozłączki zamówione.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
A ile waży taka jedna sztuka?
Kupiłem okazyjnie 7 sztuk i szukam taniego transportu.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Dzięki,
wynika z tego że najtaniej wyjdzie Pocztą.
Paczka 5-10 kg kosztuje 15 zł.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplA ile waży taka jedna sztuka?
Kupiłem okazyjnie 7 sztuk i szukam taniego transportu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplDzięki,
wynika z tego że najtaniej wyjdzie Pocztą.
Paczka 5-10 kg kosztuje 15 zł.
7 x 5 = 35!Last edited by Marek-C; 2007-03-18, 20:36.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
KEG'a kupowałem po 25 zł
z transportem wyjdzie 40 zł / szt
Myślisz że kurierem wyjdzie taniej?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplKEG'a kupowałem po 25 zł (...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment