Poszukuję szybkozłączek do KEG'ów 19l - PEPSI

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KrizIzzy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.01
    • 16

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
    KEG'a kupowałem po 25 zł
    z transportem wyjdzie 40 zł / szt

Myślisz że kurierem wyjdzie taniej?
    Wooow.
    A gdzie mozna kupic tak tanio? Chetnie bym wzbogacil sie o kilka. Zaczalem ostatnio cicha robic w kegach i 3 ktore mam to troche za malo

Krizizzy
    KrizIzzy

Comment

• kangurpl
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.03
      • 2660

Ktoś wystawił 7 szt na Allegro z opcją KUP TERAZ po 25 zł/szt.
      Sam bym pewnie nie wypatrzył ale (tu wielkie podziękowania) dzięki życzliwemu forumowiczowi dostałem szybkie info
      Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
      "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Madar50
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.04
        • 95

To się nazywa, mieć fart. Ja musiałem zapłacić 120 z szybkozłączkami na allegro od tego gościa http://www.allegro.pl/item164095767_... _litrow.html, ale inny nr. aukcji. Teraz rozglądam się za butlą CO2 z reduktorem.

Comment

• Marek-C
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.12
          • 848

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Madar50
          To się nazywa, mieć fart. Ja musiałem zapłacić 120 z szybkozłączkami na allegro od tego gościa http://www.allegro.pl/item164095767_... _litrow.html, ale inny nr. aukcji. Teraz rozglądam się za butlą CO2 z reduktorem.

Jaka Cię interesuje i ile dajesz?
          Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• Madar50
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2007.04
            • 95

Nie znam się na tym, dopiero zaczynam, ale to co zdążyłem się zorientować, to w grę wchodzi butla o pojemności około 6 kg(chyba, mam dopiero jeden 19 l. keg). A co do ceny, to może Ty zaproponuj, jesteś dłużej w temacie.
            Last edited by Madar50; 2007-04-16, 05:48.

Comment

• huanghua
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.10
              • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Madar50
              Nie znam się na tym, dopiero zaczynam, ale to co zdążyłem się zorientować, to w grę wchodzi butla o pojemności około 6 kg(chyba, mam dopiero jeden 19 l. keg). A co do ceny, to może Ty zaproponuj, jesteś dłużej w temacie.
              W grę wchodzi raczej butla 1,5 kg. A to dlatego, że jest jeszcze w miarę poręczna i na dość długo wystarczy.
              Ja mam podobną: http://allegro.pl/item185452614_butl...kg_pelna_.html
              W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• Marek-C
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2005.12
                • 848

1.5kg jest poręczniejsza, ale 6kg ekonomiczniejsza. Jeśli nie będziesz woził tego ustrojstwa i masz gdzie toto postawić to jednak nakłaniałbym do butli 6 kg. Do 'turystyki' to najlepsze by były 0.5kg z aparatu ucieczkowego. Jeszcze potrzebujesz reduktor ~40-60 PLN na Allegro, ale kup taki żeby miał zaworki na wylocie i wystarcza pojedyńczy.
                Co do moich propozycji - raczej poszukaj czegoś bliżej miejsca zamieszkania bo transport napełnionych butli jest drogi.
                Sześciokilową butlę kupisz u strażaków.

Marek
                Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• Madar50
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.04
                  • 95

No to już wiem czego szukać. Zdecydowałem się na 1,5 kg. Dzięki za rady.

Comment

Przetwarzanie...
                  X