Wiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).
Kadź filtracyjną oddam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coderWiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coderWiaderko filtracyjne z Browamatora oddam za darmo, bo już nie używam. Odbiór tylko osobisty (Komorów - okolice Warszawy).
Pozdrawiam
djComment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Witam
Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L
W jego skład wchodzą:
- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami
- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami
- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych.
Mogą być lekko zakurzone.
Odbiór osobisty w Warszawie.2 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment