Gdzie tanie refraktometry?
Collapse
X
-
Comment
-
-
Refraktometr dotarł. Jest to egzemplarz bez ATC, ale z wygodną tabelą pomocną ręcznym wyliczeniom, oraz 15 jednorazowych zakraplaczy. Cena jak powyżej, tj jakieś 45% ceny oferowanej przez BA. Jestem zadowolony z zakupu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Czy ja dobrze widzę, że tam jest napisane alconol?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Jest z HK, odsunął bym na bok podejrzliwość [zwłaszcza jeżeli chodzi o cenę].
Dziś pierwsza próba takiego modelu
w sumie to nawet tańszy i wygodniejszy [kalibrowany bez śrubokręta]. Teraz mogę jedynie napisać o konstrukcji - solidna. Po dzisiejszym warzeniu opiszę resztę wrażeń.
pzdr
ps. oczywiście 15 jednorazowych zakraplaczy i tabela jest na wyposażeniu - gratis
Aspekty logistyczne tej transakcji to poezja. Wysyłka tania i niezwykle szybka.
pzdrOstatnia zmiana dokonana przez vaz; 2008-10-12, 10:38.Comment
-
A może zorganizować zbiorowe zamówienie kilku sztuk ?
Ja niestety nie mam konta w PayPal.
Mowa o tym:
Cena 11,50 GBP + przesyłkaComment
-
A może zorganizować zbiorowe zamówienie kilku sztuk ?
Ja niestety nie mam konta w PayPal.
Mowa o tym:
Cena 11,50 GBP + przesyłkaComment
-
Comment
-
Spróbuję skontaktować się ze sprzedającym i zobaczymy.Comment
Related Topics
Collapse
-
Ja wiem, że temat sam siebie wyklucza, ale skoro Niemcy potrafią zrobić dobre piwo w cenie 30ct, to dlaczego u nas tak się nie da? Nie oczekuję już tak niskiej ceny, ale ciekaw jestem Waszego zdania drodzy Piwosze, jakie piwo w cenie powiedzmy 2-2,5zł jest Waszym zdaniem najlepsze. U mnie na...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.
Poniżej lista rzeczy z cenami:
1) Chłodnica karbowana...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 19:01 -
-
Piwo warzone dla niemieckiego Netto (z pieskiem, bo w Niemczech są dwa Netto
). Kupione w Cottbus za 45ct. Opakowanie 0,5l pet, alkohol 4,9%. Powiem tak, szału nie ma, ale w kategorii piwa marketowe trzyma poziom. Barwa złota, piana nikła (ale wszystkie piwa w plastiku mają słabą pianę),...
-
Channel: Niemcy
2024-02-27, 12:49 -
-
Lokalik w starej, odnowionej hali targowej. Kilka z punktów handlowych z tradycyjnymi przekąskami ma w ofercie również piwa Birra Baladin. Ich stosko jest widoczne, choć obsługa raczej wolno reaguje na klienta. Piwa mimo to smaczne, choć nie tanie. 5,5 ojro za male 0,3 litra. Dla lokalsów podają...
-
Channel: Włochy
2023-02-07, 18:58 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment