Ty się tu Arturze nie wytrzeszczaj, tylko listonosza wypatruj ślij mojego refraktometra do B-raya, na sobotnie warzenie się przyda!
Gdzie tanie refraktometry?
Collapse
X
-
Do mnie jeszcze przesyłka nie dotarła - ciekawe, jakie będą różnice w czasie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziUprzejmie donoszę iż paczka dotarła przed godziną! Macas do raportu!
jeżeli nic nie wybuchnie jutro jestem w Opolu, poproszę o namiary
SpocznijPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziMelduję się
jeżeli nic nie wybuchnie jutro jestem w Opolu, poproszę o namiary
Spocznij
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziTy się tu Arturze nie wytrzeszczaj, tylko listonosza wypatruj ślij mojego refraktometra do B-raya, na sobotnie warzenie się przyda!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWysłane
zróbmy tak, jak zdążysz przed Macasem zajrzeć do nas - jest TwójPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Byłem dziś rano na poczcie, ale ni widu ni słychu. Może to będzie dziś
Comment
-
-
Mwa - ja mam taką teorię. Pisałeś, że gotujesz z pokrywką. Myślę, że na górze masz trochę skroplonej wody z pokrywki, a na dole osadza się gęstsze. Trzeby to wszystko porządnie zamieszać i wtedy odczyt powinien być taki sam na górze i na dole.
Comment
-
-
Uwaga - mam sygnał, że moja przesyłka doszła.
Seta - postaram się wysłać do Ciebie jutro z rana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziUwaga - mam sygnał, że moja przesyłka doszła.
Seta - postaram się wysłać do Ciebie jutro z rana.
Comment
-
-
Moja przesyłka też doszła - w poniedziałek - nie zauważyłam awiza w skrzynce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoja przesyłka też doszła - w poniedziałek - nie zauważyłam awiza w skrzynce
No to widać, że transakcja zakończyła się szczęśliwie. A miałem duszę na ramieniu, czy to wszystko wyjdzie. Dziękuję za rady, aby nie wysyłać większej ilości. No to teraz ... czas na kalibrację i mierzenie.
PS. Oczywiście najlepszy jest śrubokręcik i pokrowiec
Comment
-
Comment