jak coś to ja jestem za rozdzieleniem paczek jeśli to ma doprowadzić do zaoszczedzenia na cle
Gdzie tanie refraktometry?
Collapse
X
-
Mi tam wszystko jedno. Napiszcie mi tylko co mam zrobić, tylko prostymi słowami...Last edited by Seta; 2008-10-16, 08:40.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Hej,
Już moje PayPalowe konto jest załadowane. Trwało to 1,5 dnia (z mBanku).
Chyba jednak będziemy zamawiać po dwie sztuki. Ja wezmę dla siebie i.... zgłaszać mi się
Jeśli jeszcze dwie osoby z kontami ebay i PayPal zgłoszą się do mnie, to podam e-mail sprzedającego i wyjaśnię mu w czym rzecz.
Chyba, że w innej opcji ja kupię 6 i poproszę, żeby sprzedający wysłał 3 przesyłki pod 3 różne adresy, ale nie wiem czy się zgodzi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziHej,
Jeśli jeszcze dwie osoby z kontami ebay i PayPal zgłoszą się do mnie, to podam e-mail sprzedającego i wyjaśnię mu w czym rzecz.
Chyba, że w innej opcji ja kupię 6 i poproszę, żeby sprzedający wysłał 3 przesyłki pod 3 różne adresy, ale nie wiem czy się zgodzi.
pzdr
Comment
-
-
Hurra, hurra !!!
Udało się i kupiłem 6 sztuk. Sprzedający zgodził się na wysyłkę na 3 różne adresy. Jeden będzie do mnie (Poznań). Drugi chyba do Wrocławia (piotry, Marusia), trzeci - Opole ? (ART, macas).
Podzielcie się proszę jeśli chcecie inaczej. Ja mogę wysłać pocztą do seta'y (najprawdopodobniej będę w Lublinie pod koniec roku, może seta będziesz mógł odebrać osobiście - jeśli chciało by Ci się czekać).
Comment
-
-
Jeśli to Wam odpowiada, to przesyłki wyjdą do osób:
1) artur2 (dla artur2, seta)
2) piotry (dla piotry, Marusia)
3) ART (dla ART, macas)
W związku z tym proszę o podanie na priva dokładnych adresów piotry i ART (lub do Marusia i ART).
Comment
-
-
Hej,
Podajcie mi na priva adresy, gdzie mają dotrzeć pozostałe 2 przesyłki (trzecia do mnie).
Jak już pisałem, proponuję do piotry i ART lub Marusia i ART.
Sprzedający czeka aż mu je doślę.
Comment
-
-
12.10 po 22:00 kupiłem na eBAy'u a już wczoraj miałem w domu.
Szybcy sąŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jak to zostało dostarczone ? Pocztexem, kurierem ?
Comment
-
-
Otrzymałem już pieniądze od wszystkich zainteresowanych - serdeczne dzięki.
Mam nadzieję, że w tym tygodniu lub na początku przyszłego paczki do was (i do mnie) dojdą. Dajcie znać, jak się tak stanie.
Comment
-
-
Uprzejmie donoszę iż paczka dotarła przed godziną! Macas do raportu!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziUprzejmie donoszę iż paczka dotarła przed godziną!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedzi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment