Dzięki Artur za sprawną organizację!
Gdzie tanie refraktometry?
Collapse
X
-
-
Dzięki za realizację, dzisiaj sprawdzony w boju- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziTym fajowym śrubokręcikiem
Jest problem
Coś mnie tknęło i sprawdziłam drugi aerometr (tzn. wyjęłam z pudełka i otworzyłam torebkę) i... NIE MA ŚRUBOKRĘCIKA!!!!!!
Arturze, jako kierownika zamieszania bardzo proszę Cię o kontakt ze sprzedawcą, niech dosyła. W kieszonce była, owszem, folia bąbelkowa, ale pusta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJest problem
Coś mnie tknęło i sprawdziłam drugi aerometr (tzn. wyjęłam z pudełka i otworzyłam torebkę) i... NIE MA ŚRUBOKRĘCIKA!!!!!!
Arturze, jako kierownika zamieszania bardzo proszę Cię o kontakt ze sprzedawcą, niech dosyła. W kieszonce była, owszem, folia bąbelkowa, ale pusta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziczy to jest jakis specjalny srubokręt ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzija moge wziąść ten wybrakowany egzemplarz
Dziury nigdzie nie ma, ale skoro nie ma problemu z tym śrubokręcikiem (taki malutki po prostu, trzeba będzie dopasować jakiś) no to się cieszę, ale wydaje mi się, że do sprzedającego i tak należy napisać, żeby na przyszłość lepiej sprawdzał, czy wszystko jest w komplecie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... NIE MA ŚRUBOKRĘCIKA!!!!!!
A mówiłem brać bez śrubokręcika Nawet link podesłałem do modelu ze zintegrowanym "śrubokręcikiem" - sprawdza się wyśmienicie [no i nie sposób go zgubić]
pzdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJa również dziękuję Arturze2, dotarł chyba działa.
Jak kalibrujcie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Refraktometr
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJest problem
Comment
-
Comment