Może ktoś z użytkowników posiada gęstwę (może być przechodzona, byle nie za bardzo), skosy, drożdże zamrożone w glicerynie następujących drożdzy:
- Wyeast - 1028 London Ale
- Wyeast - 1084 Irish Ale
- Wyeast - 1007 German Ale
W zamian oferuję skosy lub zamrożone w glicerynie (do wyboru):
- Wyeast - 3068 Weihenstephan Weize
- Wyeast - 1318 London Ale III
- Wyeast - 3787 Trappist High Gravity
Skosy i zamrażanie robione były od miesiąca do dwóch temu, tydzień temu rozmrażałem jedną probówkę z 3068 (stały najdłużej) i w tej chwili fermentują na burzliwej wareczkę.
Skosy oraz zamrażanie przygotowywane były z nowych paczek.
Koniecznie z Warszawy lub w miarę bliskich okolic, sam podjadę w umówione miejsce.
Nie musi to być wymiana 1 do 1, jeśli potrzebujesz więcej niż jeden szczep z tych, które posiadam.
- Wyeast - 1028 London Ale
- Wyeast - 1084 Irish Ale
- Wyeast - 1007 German Ale
W zamian oferuję skosy lub zamrożone w glicerynie (do wyboru):
- Wyeast - 3068 Weihenstephan Weize
- Wyeast - 1318 London Ale III
- Wyeast - 3787 Trappist High Gravity
Skosy i zamrażanie robione były od miesiąca do dwóch temu, tydzień temu rozmrażałem jedną probówkę z 3068 (stały najdłużej) i w tej chwili fermentują na burzliwej wareczkę.
Skosy oraz zamrażanie przygotowywane były z nowych paczek.
Koniecznie z Warszawy lub w miarę bliskich okolic, sam podjadę w umówione miejsce.
Nie musi to być wymiana 1 do 1, jeśli potrzebujesz więcej niż jeden szczep z tych, które posiadam.