Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
Wyświetlenie odpowiedzi
Wyeast: tanio- przyjmuję zamówienia
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWięc - ja też Ci żarcikiem lekko złośliwym odpowiedziałam, myślę, że wyczerpaliśmy już temat?
Mordki nie dałaś i (no cóż stetryczały się robię) nie załapałem. np. albo
No to
Tomcio i jak tam określili już koszty?
ps. A na Twoim miejscu bym się cieszył że jeszcze mamy ochotę na żarty ...Last edited by Marek-C; 2007-11-19, 07:53.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Ha! no i nic
Dzwoniłem do USA w poprzedni piątek i zapewnili mnie, że pamiętają, że załatwiają (jak w reklamie ___ banku ) i że na początku tygodnia (zeszłego tygodnia) prześlą mi mailem propozycję dot. wysyłki, ew. dopłaty itp. Jak na razie cisza.
Zadzwonię do nich jeszcze raz jutro wieczorem i zobaczymyrowarek esoła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coder Wyświetlenie odpowiedziJa skłaniam się do rezygnacji z usług tego sklepu. Jeżeli do tej pory nie zdołali przygotować oferty, to co będzie z tak skomplikowaną czynnością jak zapakowanie właściwych drożdży i wpisanie poprawnego adresu..
Taaa! z zwrot kasy to niby łatwiejszy?Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Nie zwracanie kasy. Nie odpowiadanie na maile. Nie wysyłanie drożdży. To jeszcze jako tako im wychodzi, ale jak zaczniesz od nich nie wiadomo czego wymagać to wszystko się posypie .
Teraz już wiem dlaczego w USA najłatwiej dorobić się fortuny
a w Polsce...rowarek esoła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomcio83 Wyświetlenie odpowiedziTeraz już wiem dlaczego w USA najłatwiej dorobić się fortuny
a w Polsce...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi(...).
Daj im czas do końca tygodnia i powiedz, że jeśli nic z tego nie wyjdzie obsmarujesz ich na forach etc...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment