Wyeast: tanio- przyjmuję zamówienia
Collapse
X
-
-
Mordki nie dałaś i (no cóż stetryczały się robię) nie załapałem. np.albo
No to
Tomcio i jak tam określili już koszty?
ps. A na Twoim miejscu bym się cieszył że jeszcze mamy ochotę na żarty ...Ostatnia zmiana dokonana przez Marek-C; 2007-11-19, 07:53.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Ha! no i nic
Dzwoniłem do USA w poprzedni piątek i zapewnili mnie, że pamiętają, że załatwiają (jak w reklamie ___ banku) i że na początku tygodnia (zeszłego tygodnia) prześlą mi mailem propozycję dot. wysyłki, ew. dopłaty itp. Jak na razie cisza.
Zadzwonię do nich jeszcze raz jutro wieczorem i zobaczymyrowarek esołaComment
-
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Nie zwracanie kasy. Nie odpowiadanie na maile. Nie wysyłanie drożdży. To jeszcze jako tako im wychodzi, ale jak zaczniesz od nich nie wiadomo czego wymagać to wszystko się posypie.
Teraz już wiem dlaczego w USA najłatwiej dorobić się fortuny
a w Polsce...rowarek esołaComment
-
Related Topics
Collapse
-
Na najbliższe dni oferujemy promocję drożdży płynnych Wyeast:
Wyeast 1056 American Ale
Wyeast 1084 Irish Ale
Wyeast 1098 British Ale
Wyeast 1187 Ringwood Ale
Wyeast 1338 European Ale
Wyeast 1388 Belgian Strong Ale
Wyeast 1728 Scottish Ale
Wyeast...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2010-02-10, 00:15 -
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Nasz około-świąteczny rozkład jazdy ma się następująco:
- do 19.12 włącznie - działamy normalnie
- 20.12 - 01.01 - nieczynne, ale przyjmujemy zamówienia przez sklep
- 2. stycznia 2025 - działamy normalnie
- 6. stycznia 2025 - nieczynne - święto
- od 7. stycznia 2025 - działamy normalnie
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment