Miałem jedynie na myśli że trochę obciachowo nalewać swoje piwo do butelek z oznaczeniem "innego producenta", a nie że farba na butelece będzie stanowiła problem (innej natury)
Miałem jedynie na myśli że trochę obciachowo nalewać swoje piwo do butelek z oznaczeniem "innego producenta", a nie że farba na butelece będzie stanowiła problem (innej natury)
Jak leje tylko do użytku domowego to czemu nie? W końcu butelka to butelka ;-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2
Ale w czym moczyć ?
No właśnie w czym to odmoczyć? Dołączam sie do pytania.
Po świętach i sylwku uzbierało mi się ponad 100 NRW(takie jak po Żywym). Oddam za friko. Butle nie umyte i z naklejkami pakowane w kartony po 20 szt. Po piwie TUCHER. Warszawa
Proszę o kontakt telefoniczny abym mógł potwierdzić i ewentualnie zarezerwować odpowiednią ilość, tak żeby sie nikt nie rozczarował i nie jechał na darmo.
Kawangarda
ul. Wilcza 32
tel 022 6253202.
Na razie butelek brak.
Pojawili się prenumeratorzy, których mam informować gdyby butle były i oni odbiora kazdą ilość. Gdyby sie okazało ze już nie potrzebują to dam znac na forum.
Jeżeli ktoś z Was chce się umówić konkretnie i szybko to proponuję dzwonić na Kawangardowy nr tel 022 6253202 ponieważ wiadomości na PW odbieram nieregularnie.
W Kawangardzie do odbioru jest ok 100 butelek (i ilość ciągle rośnie). Ja te butelki będę mógł odebrać dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia. Jeśli jest ktoś chętny na nie to mogę odstąpić - wystarczy zadzwonić pod wskazany numer tel i umówić się na odbiór. U mnie ciśnienie na szkło troszkę spadło więc nie obrażę się a i p. Łukaszowi wygodniej będzie pozbyć się ich wcześniej.
Oj to przegapiłeś okazję. Na przełomie lutego i marca firma Cavist organizowała w Blue City festiwal win i poszło masę pustych butelek w kosz. Następny w maju. Pogadam z p. Krzysztofem to byśmy odłożyli dla Ciebie jak cię to interesuje jeszcze w maju.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-03-18, 12:59.
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
Comment