Miałem jedynie na myśli że trochę obciachowo nalewać swoje piwo do butelek z oznaczeniem "innego producenta", a nie że farba na butelece będzie stanowiła problem (innej natury)
Butelki do piwa i wina
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Figorak Wyświetlenie odpowiedzitrzeba długo ale to baaaaardzo długo czekać aż się...odmoczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMiałem jedynie na myśli że trochę obciachowo nalewać swoje piwo do butelek z oznaczeniem "innego producenta", a nie że farba na butelece będzie stanowiła problem (innej natury)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziAle w czym moczyć ?Zapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Totus Wyświetlenie odpowiedziJak leje tylko do użytku domowego to czemu nie? W końcu butelka to butelka ;-)
No właśnie w czym to odmoczyć? Dołączam sie do pytania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Totus Wyświetlenie odpowiedziJak leje tylko do użytku domowego to czemu nie? W końcu butelka to butelka ;-)
No właśnie w czym to odmoczyć? Dołączam sie do pytania.
zależy czym Cie sąsiad zaleje
Comment
-
-
Ponad 100szt. NRW - Warszawa
Po świętach i sylwku uzbierało mi się ponad 100 NRW(takie jak po Żywym). Oddam za friko. Butle nie umyte i z naklejkami pakowane w kartony po 20 szt. Po piwie TUCHER. Warszawa
Proszę o kontakt telefoniczny abym mógł potwierdzić i ewentualnie zarezerwować odpowiednią ilość, tak żeby sie nikt nie rozczarował i nie jechał na darmo.
Kawangarda
ul. Wilcza 32
tel 022 6253202.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Na razie butelek brak.
Pojawili się prenumeratorzy, których mam informować gdyby butle były i oni odbiora kazdą ilość. Gdyby sie okazało ze już nie potrzebują to dam znac na forum.
Jeżeli ktoś z Was chce się umówić konkretnie i szybko to proponuję dzwonić na Kawangardowy nr tel 022 6253202 ponieważ wiadomości na PW odbieram nieregularnie.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
W Kawangardzie do odbioru jest ok 100 butelek (i ilość ciągle rośnie). Ja te butelki będę mógł odebrać dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia. Jeśli jest ktoś chętny na nie to mogę odstąpić - wystarczy zadzwonić pod wskazany numer tel i umówić się na odbiór. U mnie ciśnienie na szkło troszkę spadło więc nie obrażę się a i p. Łukaszowi wygodniej będzie pozbyć się ich wcześniej.
Comment
-
-
Oj to przegapiłeś okazję. Na przełomie lutego i marca firma Cavist organizowała w Blue City festiwal win i poszło masę pustych butelek w kosz. Następny w maju. Pogadam z p. Krzysztofem to byśmy odłożyli dla Ciebie jak cię to interesuje jeszcze w maju.Last edited by e-prezes; 2009-03-18, 12:59.
Comment
-
Comment