z racji wzrostu cen słodu planuję zakup większej ilości pilzneńskiego z Bogutyna, jak dobrze pójdzie z darmowym transportem, może ktoś z Białego i okolic reflektuje na wspólne zakupy?
Białystok - zakup pilzneńskiego
Collapse
X
-
ceny są tu:
BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.
BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.
Jak będzie więcej chętnych to ilość będzie większa, więc i cena niższa.Comment
-
Mam nadzieję, że za 2-3 tygodnie znów będzie okazja na zakup z darmowym transportem. Jak tylko będę znał dokładny termin, dam znać. Z dostawą do Wawy nie ma problemu bo dość często tam bywam, więc jeśli reflektujesz daj znać.Comment
Related Topics
Collapse
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
-
Jasny lager o zawartości alko 5.3%.
Puszka 568 ml.
Kontynuacja wątku sprzed kilku lat z Ragutisa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...1-ragutis-1410
Piana - na dłużej grubsza obwódka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz...-
Channel: Litwa
2025-01-17, 16:43 -
-
Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:02 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment