Fermentory 30L za 11zł z przesyłką

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bergmann
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.11
    • 35

Fermentory 30L za 11zł z przesyłką

Najpierw ostrzeżenie:nie mam jeszcze tych fermentorow,są po jednym użyciu w piekarni,nie wiem czy nie wyskrobywano z nich produktow czyli czy nie są porysowane nie wiem też czy pokrywy nie są uszkodzone przez złe otwieranie czyli przez nie podważanie ich dookoła płaskim przedmiotem.Gościu mnie prosił abym podał jego namiary więc podaję,trochę juz ponoć tego sprzedał i ma mieć nową dużą partię bliżej wiosny czyli chyba w drugiej połowie marca
    saper1962@gmail.com
    Wystawi dla was jeśli chcecie aukcję na allegro.
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Niech wystawia
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Related Topics

Collapse

• MateuszTyczka
      Nostalgia [ad 2024. Czyli: Jakiego stylu piwa brakuje ci teraz najbardziej?]
      MateuszTyczka
      Szcześć Boże

Czego obecnie wam brakuje na rynku piwnym
      ​​​​​

​​​​​​
      2024-10-30, 08:51
    • bastion
      Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
      bastion
      Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
      Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
      2022-02-01, 22:22
    • dadek
      Jičín, Hradecká 519, Minipivovar Jičín
      dadek
      Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
      2025-01-10, 00:48
    • dadek
      Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
      dadek
      Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
      2023-12-05, 00:56
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...