Witam,
Temperatury sprzyjają i pomyślałem by następną warką był jakiś pils lub lager. Z racji potrzeby cięcia kosztów raczej użyję drożdży saflager (2x tańsze niż płynne). Jednak gdyby pojawił się jakiś życzliwy piwowar i obdarował mnie gęstwą płynnych (którą ma w nadmiarze lub wie że nie wykorzysta) to przecież nie będę protestował
W zamian mogę odpalić kilka butelek z mojej dziewiczej, dojrzewającej jeszcze pierwszej warki albo za jakiś czas kilka butelek rzeczonego pilsa
Miejsce: Warszawa i okolice.
Temperatury sprzyjają i pomyślałem by następną warką był jakiś pils lub lager. Z racji potrzeby cięcia kosztów raczej użyję drożdży saflager (2x tańsze niż płynne). Jednak gdyby pojawił się jakiś życzliwy piwowar i obdarował mnie gęstwą płynnych (którą ma w nadmiarze lub wie że nie wykorzysta) to przecież nie będę protestował
W zamian mogę odpalić kilka butelek z mojej dziewiczej, dojrzewającej jeszcze pierwszej warki albo za jakiś czas kilka butelek rzeczonego pilsa
Miejsce: Warszawa i okolice.
Comment