Wymienie słód monachijski na pilzneński

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wesoly
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.10
    • 371

    Wymienie słód monachijski na pilzneński

    Wymienię dwa worki (80kg) słodu monachijskiego ze Strzegomia na słód pilzneński,
    Wymiana tylko i wyłącznie na terenie Wrocławia.
    Pozdrawiam, Wesoły
  • maaciej6
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.04
    • 219

    #2
    Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
    "Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"

    Wolsztyński Browar Domowy M & P

    Comment

    • anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10765

      #3
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6
      Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
      oj daleko- 2 godz i jesteś na miejscu
      Mniej książków więcej piwa

      Comment

      • mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6
        Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
        Dla mnie tyż daleko. A monachijskiego mi brak.
        Pozdrawiam Cię !!!!

        Comment

        • maaciej6
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.04
          • 219

          #5
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
          oj daleko- 2 godz i jesteś na miejscu
          No tak, tylko jest jeszcze kwestia ekonomiczna
          Gdybym specjalnie jechał, musiałbym dopłacić do interesu, a tego poprostu nie lubie
          "Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"

          Wolsztyński Browar Domowy M & P

          Comment

          • Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

            #6
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6
            No tak, tylko jest jeszcze kwestia ekonomiczna
            Gdybym specjalnie jechał, musiałbym dopłacić do interesu, a tego poprostu nie lubie
            A tam, dokładać. Zaraz by się spotkanko zrobiło, poznałbyś resztę ekipy z Wrocławia No i przepuściłbyś jeszcze trochę kasy na piwo w knajpie z nami
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

            www.wrowar.com.pl



            Comment

            • Wesoly
              Porucznik Browarny Tester
              • 2003.10
              • 371

              #7
              Chciałem dodać że wymiana na słód pilzneński ze Strzegomia lub Weyermanna.
              Pozdrawiam, Wesoły

              Comment

              • Wesoly
                Porucznik Browarny Tester
                • 2003.10
                • 371

                #8
                Oferta nie aktualna.
                Słód monachijski przeznaczony zostanie do wyższych celów, a pilzneński będzie z nowej dostawy
                Pozdrawiam, Wesoły

                Comment

                Przetwarzanie...