Zaloguj lub dołącz
Logging in...
Zapamiętać?
Zaloguj
Zapomniane hasło lub nazwa Użytkownika?
lub
Dołącz
Zaloguj się przez
Facebook
Forum
Sklep
Dziennik Piwny
Browary
Nowe wątki
Dzisiejsze wpisy
Kto i gdzie
BrowarBizony
Wydarzenia
Home
Forum
Piwo
Browarnictwo amatorskie
Targowisko piwowarskie
Wymienie słód monachijski na pilzneński
Collapse
X
Collapse
Posty
Ostatnia aktywność
Photos
Wyszukiwanie
Strona
z
1
Filtruj
Czas
Wszystkie
Dzisiaj
Ostatni tydzień
Ostatni miesiąc
Pokaż
Wszystko
Tylko dyskusje
Tylko zdjęcia
Tylko filmy
Tylko linki
Tylko ankiety
Tylko wydarzenia
Filtered by:
Clear All
new posts
Previous
template
Nast.
Wesoly
Porucznik Browarny Tester
Rejestracja:
2003.10
Posty:
371
Share
Tweet
#1
Wymienie słód monachijski na pilzneński
2008-03-05, 11:55
Wymienię dwa worki (80kg) słodu monachijskiego ze Strzegomia na słód pilzneński,
Wymiana tylko i wyłącznie na terenie Wrocławia.
Pozdrawiam, Wesoły
maaciej6
Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
Rejestracja:
2007.04
Posty:
219
Share
Tweet
#2
2008-03-05, 22:06
Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
Wiadomość
Anuluj
anteks
Generał Wszelkich Fermentacji
🥛
🥛
🥛
Rejestracja:
2003.08
Posty:
10769
Share
Tweet
#3
2008-03-05, 22:12
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika
maaciej6
Wyświetlenie odpowiedzi
Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
oj daleko- 2 godz i jesteś na miejscu
Mniej książków więcej piwa
Comment
Wiadomość
Anuluj
mwa
Pułkownik Chmielowy Ekspert
Rejestracja:
2003.01
Posty:
5071
Share
Tweet
#4
2008-03-05, 22:19
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika
maaciej6
Wyświetlenie odpowiedzi
Interesująca dla mnie wymiana. Szkoda tylko że Wrocław tak daleko
Dla mnie tyż daleko. A monachijskiego mi brak.
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
Wiadomość
Anuluj
maaciej6
Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
Rejestracja:
2007.04
Posty:
219
Share
Tweet
#5
2008-03-05, 22:27
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika
anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
oj daleko- 2 godz i jesteś na miejscu
No tak, tylko jest jeszcze kwestia ekonomiczna
Gdybym specjalnie jechał, musiałbym dopłacić do interesu, a tego poprostu nie lubie
"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
Wiadomość
Anuluj
Marusia
Marszałek Browarów Rzemieślniczych
🍼
🍼
Rejestracja:
2001.02
Posty:
20221
Share
Tweet
#6
2008-03-06, 10:11
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika
maaciej6
Wyświetlenie odpowiedzi
No tak, tylko jest jeszcze kwestia ekonomiczna
Gdybym specjalnie jechał, musiałbym dopłacić do interesu, a tego poprostu nie lubie
A tam, dokładać. Zaraz by się spotkanko zrobiło, poznałbyś resztę ekipy z Wrocławia
No i przepuściłbyś jeszcze trochę kasy na piwo w knajpie z nami
www.warsztatpiwowarski.pl
www.festiwaldobregopiwa.pl
www.wrowar.com.pl
Comment
Wiadomość
Anuluj
Wesoly
Porucznik Browarny Tester
Rejestracja:
2003.10
Posty:
371
Share
Tweet
#7
2008-03-06, 12:42
Chciałem dodać że wymiana na słód pilzneński ze Strzegomia lub Weyermanna.
Pozdrawiam, Wesoły
Comment
Wiadomość
Anuluj
Wesoly
Porucznik Browarny Tester
Rejestracja:
2003.10
Posty:
371
Share
Tweet
#8
2008-03-06, 12:53
Oferta nie aktualna.
Słód monachijski przeznaczony zostanie do wyższych celów, a pilzneński będzie z nowej dostawy
Pozdrawiam, Wesoły
Comment
Wiadomość
Anuluj
Previous
template
Nast.
Przetwarzanie...
Tak
Nie
OK
OK
Anuluj
X
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎
☕
Comment