Zamienię wład filtracyjny z Browamatora (stan idealny, użyty kilka razy) na fermentor najchętniej też z Browamatora z przykrywką.
Zamienię wkład filtracyjny na fermentor
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika China_Blue Wyświetlenie odpowiedziZamienię wład filtracyjny z Browamatora (stan idealny, użyty kilka razy) na fermentor najchętniej też z Browamatora z przykrywką.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika China_Blue Wyświetlenie odpowiedziZamienię wład filtracyjny z Browamatora (stan idealny, użyty kilka razy) na fermentor najchętniej też z Browamatora z przykrywką."Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWrzuć do pieca ten wkład filtracyjny z BA, przynajmniej będzie ciepłoPopieraj swój browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWrzuć do pieca ten wkład filtracyjny z BA, przynajmniej będzie ciepło
Będzie jak znalazł do zdmuchiwania piany z piwa (jednym strzałem z 20 kufli).
Prototyp z kubeczka po jogurcie bez problemu zdmuchuje kartkę A4 z biurka. Pełnowymiarowa z filtratora pewnie przewróci biurko
Mumin
Ps. Jeśli nie wiecie o czym mowa, to poszukajcie na youtube
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziA już myślałem, że uda mi się zdobyć fermentor w zamian za moją domoróbkę, pod tytułem wkad filtracyjny...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziJak mogłeś pomyśleć, że dostaniesz wiadro w zamian za zepsute wiadro?Popieraj swój browar.
Comment
-
Comment