3068

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gobong
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.04
    • 658

3068

Gęstwe Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen(dzisiaj zebrana) oddam w dobre ręce odbiór osobisty, bede 17 w Tychach na giełdzie(myślę że tydzien w sterylnym słoiku w lodówce im nie zaszkodzi). Drożdże pracowały 2 razy, w piątek będę rozlewał 1 warke po cichej może jeszce jedna porcja będzie, te co mam wystarczą chyba dla 2 osób.

Related Topics

Collapse

• Wojson
    Oddam gęstwę z 3068 - zebrana w sobotę (Gdynia)
    Wojson
    Witam!

Po ostatnim warzeniu pszeniczniaka została mi gęstwa 3068. Stoją od soboty wieczorem w lodówce.
    Jeśli ktoś by chciał podjechać na Witomino to chętnie oddam - niech popracują teraz u kogoś innego

Pozdrawiam,

Wojtek
    2008-10-13, 10:09
  • Wojson
    Oddam gęstwę 3068
    Wojson
    W czwartek kończę fermentację pszeniczniaka i będę miał zupełnie mi nieprzydatną już gęstwę 3068. Jeśli ktoś chciałby dostać te drożdże to zapraszam na priv. Będę do osobistego odbioru na Witomionie w Gdyni (i w rozsądnych od Witomina odległościach ).
    2006-07-10, 14:39
  • darekd
    Protivín, Platan Premium
    darekd
    Przez lata ten browar w południowych Czechach nie warzył dwunastki, bądź nie rozlewał jej do butelek.
    Obecnie jest też w butelkach.

Ekstr. 11,7%
    Alk. 5%
    IBU 32

https://www.pivo-platan.cz/produkt/platan-premium/

Aromat - ziołowy chmiel, słód...
    2023-12-07, 01:12
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 01:48
  • ART
    Szwecja, Karlskrona, Alamedan 10, Karlskrona Mikrobryggeri
    ART
    W narożniku kamienicy zlokalizowano mały browarek, niewielką restaurację i hotel "Arkipelag".

Lokal ma dwie sale, główną większą z barem i częścią instalacji oraz mniejszą salkę, dla grup i zapewne gości hotelowych.

Na barze zliczyłem jakieś 16...
    2023-10-17, 19:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...