Nie wiem czy ktoś jeszcze używa tych zielonych skrzynek po starych butelkach euro kiedyś używane przez wszystkie browary? Mam tego trochę i sprzedam za symboliczne ze 3zł a kupiłem je kiedyś za sporo większą kase od Browaru Lwówek
Sprzedam zielone skrzynki
Collapse
X
-
Skrzynki
Witam,
Pracuje w firmie, ktora specjalizuje się w mieleniu takowych, niepotrzebnych juz nikomu skrzyneczek. Jesli wiec nie znajdziesz nikogo zainteresowanego dalszym ich uzytkowaniem mozemy je od Ciebie odkupic. Jeno napisz ile ich jest.
Pozdravy,
-
-
Chętnie bym je przygarnął (w ilości powiedzmy 10-20 sztuk), nie mam tylko koncepcji jak rozwiązać kwestię ich przerzucenia do mniePiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedziChętnie bym je przygarnął (w ilości powiedzmy 10-20 sztuk), nie mam tylko koncepcji jak rozwiązać kwestię ich przerzucenia do mnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizgranulować, zapakowac w paczkę, przesłać i odtworzyć na miejscu"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcinbe Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Pracuje w firmie, ktora specjalizuje się w mieleniu takowych, niepotrzebnych juz nikomu skrzyneczek. Jesli wiec nie znajdziesz nikogo zainteresowanego dalszym ich uzytkowaniem mozemy je od Ciebie odkupic. Jeno napisz ile ich jest.
Pozdravy,
Comment
-
-
Ja ma takich 12 ale razem z butelkami, są one niższe i z długimi butelkami (znaczy nie EURO ) nie dają sie piętrować .
A tak przy okazji to skrzynki "instant" się składają po dodaniu wody czy piwa
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizgranulować, zapakowac w paczkę, przesłać i odtworzyć na miejscu
Tylko wodą bym sobie zalał po odbiorze
(pytanie tylko o ile zmniejszyłaby się tym ich objętość )Last edited by smrtan; 2008-05-28, 18:04.Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Nie wiem jak jest w Lublinie ale w Bytomiu jest skup surowców wtórnych i tam skupuja każdą ilość plastikowych skrzynek.I płaca chyba dosyc dobrze.Dzisiaj jakies firmówki też były bo widziałem przejeżdżając obok.Więc gdyby ktoś był zainteresowany to dajcie znać.Last edited by kiszot; 2008-07-28, 12:53.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Czy ciagle ma Pan te skrzynki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy ktoś jeszcze używa tych zielonych skrzynek po starych butelkach euro kiedyś używane przez wszystkie browary? Mam tego trochę i sprzedam za symboliczne ze 3zł a kupiłem je kiedyś za sporo większą kase od Browaru Lwówek
Eva
Comment
-
Comment