Szukam pomocy w zakupie i wysylce do Szkocji 6 garnkow emaliowanych 29 litrow i 4 kegow cornelius.
Szukam pomocy przy kupnie garnkow emaliowanych i kegow corneliusa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.