Dostałem przelew od kolejnej osoby- jeszcze 8
Fermentory na Śląsku - 2008
Collapse
X
-
Czekam, jeszcze na kasę od 2 osób, które do tej pory się nie odezwały.
Jest to nasze wspólne zamówienie, więc pytam czy jeszcze na nich poczekać czy skreślić ich z listy (wtedy zostało by jeszcze 5 fermentorów, na które trzeba by było znaleźć chętnych)?po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziCzekam, jeszcze na kasę od 2 osób, które do tej pory się nie odezwały.
Jest to nasze wspólne zamówienie, więc pytam czy jeszcze na nich poczekać czy skreślić ich z listy (wtedy zostało by jeszcze 5 fermentorów, na które trzeba by było znaleźć chętnych)?
Myślę, że podanie nicków na forum im nie zaszkodzi a ktoś może mieć nr telefonu i sprawę wyjaśni od ręki.Last edited by mark33; 2008-08-13, 19:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziMoże są na wywczasach w końcu wakacje
Myślę, że podanie nicków na forum im nie zaszkodzi a ktoś może mieć nr telefonu i sprawę wyjaśni od ręki.
A oni nawet nie odebrali wiadomości, jaki im zostawiłem 11 dni temu :-|po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziA oni nawet nie odebrali wiadomości, jaki im zostawiłem 11 dni temu :-|
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziTylko, że niektórzy biorą cały miesiąc urlopu i niekoniecznie muszą mieć dostęp do internetupo prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
proponuję poczekać do poniedziałku, jak nie to zamknąć sprawę.
Jeżeli zostanie jeden to go wezmę !!! (żeby zamknąć sprawę)
I mogę spróbować załatwić przerzut do WrockaPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
Comment