Czy kroś w Kwidzynie waży piwo? Chętnie bym podjął współpracę w kwestii wymiany drożdży i innych surowców
Kwidzyn - drożdże
Collapse
X
-
Hmm, masz dziwne hobby?
Co raz więcej ludzi w Polsce warzy piwo, ale żeby od razu je ważyć, ja osobiście o czymś takim nie słyszałem.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziHmm, masz dziwne hobby?
Co raz więcej ludzi w Polsce warzy piwo, ale żeby od razu je ważyć, ja osobiście o czymś takim nie słyszałem.
O f*ck! Maaz rację, już któryś raz robię ten błąd. Ja wyedytować post?? Kiedyś się dało, teraz nie wiem jak!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SlawekT Wyświetlenie odpowiedziCzy kroś w Kwidzynie waży piwo? Chętnie bym podjął współpracę w kwestii wymiany drożdży i innych surowców
Tak dla przykładu w weekend będę miał na zbyciu świeżą gęstwę "London ESB".W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
OK, zdaje się, ż epoznaliśmy się na innym forum, chętnie podejmę współpracę, chociaż na razie takich egzotycznych specyfików nie stosuję. DO tej pory z tych mniej standardowyxh rożdży używałem Wyeast THG 3787, Witbier 3944 i Bohemian Lager 2001. Mam dostępne gęstwy lub w zamrażarce w glicerynie. Odwzajemniam się zaproszeniem do Kwidzyna, w tym także na degustację!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziJeśli bywasz w Trójmieście to możesz się jakoś wcześniej zaanonsować i coś się wykombinuje.
Tak dla przykładu w weekend będę miał na zbyciu świeżą gęstwę "London ESB".
Comment
-
Comment