Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić nowe butelki? Nie chcę tych z Biowinu. Jakaś huta szkła (jaka)? Potrzebuję kilkaset sztuk.
Nowe butelki
Collapse
X
-
Wydaje mi się, że dla huty jesteś trochę za małym klientem. Nie wiem ile dokładnie pustych butelek mieści się na palecie. Na pewno jest to ok 1000 sztuk. Na TIRa wchodzi 32 palety, czyli przy ilościach w okolicach 30000 sztuk możesz negocjować.
Chociaż mooooże jakaś huta bawi się w detal - próbuj - kto googla nie błądzi. Cena jednak będzie pewne zbliżona do Biowinu... -
kiedyś przed wielkim kryzysem kupiliśmy wspólnie paletę butelek Vichy w hucie Ujście bodajże- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kupię butelki przedwojennego browaru parowego Z. Radzymiński / Sukcesorzy z Radzymina.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-07-10, 01:11 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment