Jesli nie w tym temacie to prosze admina o przeniesienie do odpowiedniego.;]A więć w okolicach Katowic. Sprzedam puste transportery. Cena do uzgodnienia.
Sprzedam transportery...
Collapse
X
-
jakie transportery i jaka ilość?? jestem zainteresowanyhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
-
-
Skup surowców wtórnych w Bytomiu na ulicy Dworskiej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pewnie tak,trzeba by sprawdzić.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika intel1000 Wyświetlenie odpowiedziU nas normalnie po 8 zł, jeżeli u Ciebie taniej to można by coś pomyśleć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemu Wyświetlenie odpowiedzimam do sprzedania transportery (głównie LECH). odbior w warszawie. cena 5PLN/sztuka. zainteresowanych prosze o kontakt na PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kojot_PB Wyświetlenie odpowiedziJeszcze aktualne!! Moge sprzedać osobno(same transportery) jeśli jest potrzeba!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kojot_PB Wyświetlenie odpowiedziJesli nie w tym temacie to prosze admina o przeniesienie do odpowiedniego.;]A więć w okolicach Katowic. Sprzedam puste transportery. Cena do uzgodnienia.
Comment
-
Comment