Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwa domowe w Poznaniu,
Collapse
X
-
-
-
O jejku, jejku....
Dałem koledze wczoraj kilka moich. Nie odzywa się, znaczy nie smakowało...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziakcyza mu grozi jak najbardziej.Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2009-01-22, 14:44."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziKopyr, zlituj się! Akcyza mu nie grozi, bo akcyzę odprowadza producent
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziO jejku, jejku....
Dałem koledze wczoraj kilka moich. Nie odzywa się, znaczy nie smakowało...Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziOde mnie masz portera, tylko niech ktoś w końcu to spotkanie nakręciBrowar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziNo a w końcu będę musiał zacząć swoje warzyć tylko nie wiem kiedy się za to zabiorę :-(Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj mam zamiar otworzyć warkę 8
To górniak, na drożdżach suchych, prawie w całości słód pilzneński.Ostatnia zmiana dokonana przez artur2; 2009-01-22, 19:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziWarka 8 jest roboczo nazwana "Szkolne Jasne"
To górniak, na drożdżach suchych, prawie w całości słód pilzneński.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimoże jutroBrowar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biereczapplistes Wyświetlenie odpowiedziJak posmakuje gotowego piwka, to sama będzie się rwać do pomocy przy warzeniu.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziTylko ze ona głównie redsy pije :-( możne w końcu się uda albo wyjedzie na weekend do mamy ;-)
Uwarz piwo owocowe i stopniowo przejdziecie do klasztorniaków, porterów i innych smakołyków...Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biereczapplistes Wyświetlenie odpowiedzi"Reddsy chwalicie, domowego nie znacie"... czy jakoś tak to było?
Uwarz piwo owocowe i stopniowo przejdziecie do klasztorniaków, porterów i innych smakołyków...Browar domowy SKOTAR
Comment
-
Comment