Udało sie znalesć tą gestwe we Wrocławiu?, bede potrzebować te drożdze w przyszłym tygodniu i zastanawiem się czy niedożucić jeszcze do zamówienia w BA bo niezamówiłem licząc na to że ktoś odstąpi takowa za pare piwek, ma ktoś swiezą jakaś inna gestwe dolniaków?
Udało sie znalesć tą gestwe we Wrocławiu?, bede potrzebować te drożdze w przyszłym tygodniu i zastanawiem się czy niedożucić jeszcze do zamówienia w BA bo niezamówiłem licząc na to że ktoś odstąpi takowa za pare piwek, ma ktoś swiezą jakaś inna gestwe dolniaków?
Pozdrawiam Larry
No ma.
Ps.Moja przeglądarka podkreśliła mi w cytacie 14 słów na czerwono
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Wymienię Gar emaliowany brązowy w dobrym stanie - średnica wew. 40 cm,wysokość 32 cm na KEG 50 l lub większy może mieć uszkodzony fitting byle reszta byla szczelna.
Do gara jest pokrywka na brzegach lekko uszkodzona.
Jeśli ktoś chętny we Wrocku lub najbliższych okolicach to...
Cześć mam dylemat co za piwo Mi wyjdzie z gestwa wb-06 słody pale ale , karmelowy, monachijski,
wiedeński.Została mi gestwa po weizenie a pszenicy ni chuchu, chodzi mi czy popsuje mi smak AIPY
czy pójdzie to pić
Witam
Jakiś czas temu uwarzyłem witbier-a ale po fermentacji burzliwej zaówarzyłem że na jego powierzchni pojawiła się smuga, jakby coś tłustego. Wygląda jak delikatny korzuch bezbarwny. Czasem jak zbyt długo parzy się herbatę pojawia się coś takiego na powierzchni. Piwo jest już...
Comment