Do oddania beczki 5litrów i pompki Multi Tap

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piotrg
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.05
    • 59

Do oddania beczki 5litrów i pompki Multi Tap

Mam do oddania 6 blaszanych beczek 5 litrowych oraz 2 pompki Multi Tap 2000.

Zdjęcie:

Pozbywam się ze względu na złe doświadczenia z beczkami. Wiele z nich po pół roku zaczyna rdzewieć – 6 które mam do oddania są jeszcze w dobrym stanie. Miałem 14 szt. i 8 z nich już jest na złomie. Beczki po 6-12 miesiącach przechowywania w nich piwa rdzewieją i zaczynają przeciekać na połączeniu dna beczki do boków – mnie się udało zalać piwem garderobę mojej pani kilka razy, może kiepskie miejsce na trzymanie piwa ale małe mieszkania wymagają kompromisów.
    Do czasu kiedy piwa z beczek były wypijane 1 -2 miesięcy od rozlewu wszystko było OK, jak zacząłem przechowywać piwa dłużej to niestety te beczki się nie nadają.

Preferuje odbiór osobisty z Legnicy.

Kontakt na PW
    FemtoBrowar
    http://www.femtobrowar.pglab.xon.pl/
  • piotrg
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.05
    • 59

Nieaktualne

Znalazł się amator na zestaw.
    FemtoBrowar
    http://www.femtobrowar.pglab.xon.pl/

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
      dadek
      Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
      2024-10-14, 01:47
    • dadek
      Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
      dadek
      Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
      2023-10-18, 02:53
    • Ahumba
      Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
      Ahumba
      2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
      2025-03-09, 09:58
    • bastion
      Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
      bastion
      Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
      2025-01-10, 21:09
    • dadek
      Nošovice 238, Pivovar Radegast
      dadek
      Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
      2023-11-09, 20:59
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...