Czy są chętni na rurkę miedzianą cena ok 10 zł/m?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Terry
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.01
    • 148

Czy są chętni na rurkę miedzianą cena ok 10 zł/m?

Ostatnio ciężko z dostępnością materiału do zrobienia chłodnicy, w związku z tym pomyślałem, żeby zrobić większy zakup materiału i nadwyżkę odsprzedać innym forumowiczom.
    Być może uda mi się zdobyć dostęp do rurki miedzianej fi10 w cenie ok 10zł.

Pytam zatem czy byliby jacyś chętni?

Proszę o w miarę sprężanie się w deklaracjach.
  • Terry
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.01
    • 148

Ok nie ma odzewu.
    Sprawa zamknięta.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
      heckler
      Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
      Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
      ...
      2023-03-31, 07:24
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 02:03
    • dadek
      Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
      dadek
      Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
      2023-12-05, 00:56
    • dadek
      Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
      dadek
      W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
      2024-09-03, 02:08
    • lechu-kielce
      Miedziana Góra, Urzędnicza 11A, Carrefour
      lechu-kielce
      Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
      2019-05-22, 14:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...