Przyjmę rozwaloną Gretę

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ximal
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.02
    • 65

Przyjmę rozwaloną Gretę

Witam
    Jak w temacie jeżeli ktoś by miał na zbyciu rozwaloną Gretę z chęcią przyjmę. Mam z uszkodzonym ramieniem i chcę ja reanimować.
    Pozdrawiam.
    To Beer or not to Beer that is a KoelschBeer
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

kolejną
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• ximal
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.02
      • 65

Chcę żeby wyglądała przyzwoicie
      To Beer or not to Beer that is a KoelschBeer

Comment

Related Topics

Collapse

• tomek1987
        przyjme podstawki
        tomek1987
        Gdyby ktoś chciał oddać lub sprzedać jakiekolwiek podstawki pod piwo to dajcie znać.
        2022-12-18, 20:58
      • ART
        Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
        ART
        Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
        2022-03-16, 19:56
      • heckler
        Žatec, nám. Prokopa Velkého 303, Pivovar Pioneer Beer
        heckler
        Žatec, jak wszyscy dobrze wiemy to miasto piwa i chmielu, a obecnie wzbogacił się jeszcze o jeden nowy browar. Browar Pioneer, bo o nim mowa swoje początki miał w roku 2016 kiedy to obecny piwowar Czech Michal Havrda spotkał się w Žatcu ze Słowaczką o imieniu Miriama. Postanowili założyć...
        2019-05-13, 08:36
      • heckler
        Šenov, Obecní 6, Pivovar Šenov
        heckler
        Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
        Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...
        2019-03-12, 07:32
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
        dadek
        Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
        2025-02-09, 23:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...