Butelki raz jeszcze (do znudzenia :-)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Infam
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.05
    • 715

Butelki raz jeszcze (do znudzenia :-)

Dziś otrzymałem informację z pewnej śródmiejskiej kafejki (W-wa oczywiście) o możliwości odbioru butelek po Svyturys (jak sądzę, bo niedawno takowe właśnie od nich brałem). Są to butle bezzwrotne więc właściciele je przekazują lub wyrzucają. Na dzień dzisiejszy było tego sporo - pow. 300.
    Do mycia, odetykietowywania.
    Pewnie wiecie gdzie to jest, jak nie - na PW.
    "Dużo to nie znaczy Dobrze
    Dobrze znaczy dużo"

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
    dadek
    Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
    2024-09-19, 02:44
  • dadek
    Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
    dadek
    Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
    Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
    2022-11-23, 01:54
  • darekd
    Błonie [Inne Beczki & Run the Jewels], No save point
    darekd
    Ja myślałem, że ten Run the Jewels to jakiś browar, a to jacyś hip-hopowcy, a piwa i napoje to chyba takie ich gadżety jak czapki z daszkiem.

Piwo w znanym i cenionym stylu "Posthuman IPA"

Chłopaki (hip i hop) przekazują info, że piwo ma dewastująco wybuchowy...
    2021-10-16, 00:07
  • filu_to_ja
    [Wroclaw] przyjme/kupie butelki 0,5l
    filu_to_ja
    Butelki brązowe zwrotne/bezzwrotne 0,5 i 0,3. Potrzebuje butelek na ok 60l piwa.
    Umyte mogę odkupić/wymienić na odpowiednia ilość piw.
    Brudne przyjmę

Kraty/transportery posiadam własne.
    2018-12-08, 21:06
  • roxi
    bezzwrotne butelki po piwie w piwowarstwie domowym
    roxi
    witajcie
    czy do rozlewania piwa i kapslowania (wielokrotnego oczywiscie) mozna zastosowac butelki bezzwrotne po piwie?
    2006-03-10, 06:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...