Oddam butelki, niewiele, bo 9, ale może ktoś się skusi. Pzdr.
Oddam butelki.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika z_bychu Wyświetlenie odpowiedziSzkoda że nie na Śląsku, blisko TG. (Jestem w trakcie rozpoczynania "przygody" )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Magnat Wyświetlenie odpowiedziOddam butelki (m. in. po Świeżym, Grybowie, Krajanie). W tej chwili jest ich 40. Miejsce odbioru: Sklep Magnat, ul. Kamienna 112a, WrocławPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adamsss Wyświetlenie odpowiedziI ja mam około 30 butelek NRW do oddania. Możliwość dowozu na terenie Warszawy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziCzy oferta nadal aktualna? W zamian poczęstuję piwkiem domowym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_p Wyświetlenie odpowiedziMam do oddania w Gdańsku około 40 butelek po piwach takich jak: Cornelius, Żywe z Ambera, piwa z Konstancina i jakichś importach. Butelki bez etykiet, płukane. Możliwe, że trzeba będzie niektóre umyć.
Comment
-
-
Ponad 80 szt. NRW, euro i bączki. Odbiór osobisty i z własnym opakowaniem (nie chcę się pozbywać skrzynek). Info o miejscu odbioru na PW. Jak wynika z profilu temat dotyczy Warszawy. Jakieś domowe piwo (a) (najlepiej z etykietą (ami)) mile widziane.Last edited by sopista; 2010-09-06, 15:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Najtron Wyświetlenie odpowiedziJa również chętnie pozbyłbym się około 100 butelek przeróżnych. Ich stan jest różny, część umyta, część niestety dość brudna, kiedyś brałem wszystko jak leci, a z powodu niewielkiej ilości czasu już tyle nie warze.
- około 20 dokładnie umytych, z etykiet, kiedyś nawet zdezynfekowane, obecnie trochę przykurzone.
- około 70 zamiennych (ŻGB, po Ciechanie, Okocim, Konstancin)
Muszę się ich jeszcze w tym tygodniu pozbyć, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt. Odbiór - Warszawa, Bielany
Comment
-
Comment