Mała wyprzedaż sprzętu do warzenia

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • franekf
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 944

Mała wyprzedaż sprzętu do warzenia

Jako że u mnie domowe piwowarstwo nie "zaskoczyło", pozbywam się tego co mam. Rzeczy są jak nowe, używane raptem 2 razy, zadbane, myte zaraz po użyciu.
    Co więc mam do zaoferowania:
    - Greta + około 200 kapsli - stan kapslownicy właściwie taki jak przy kupnie - cena 37 zł;
    - fermentor z pokrywą plus naklejony nań termometr 0-30 st - 25 zł;
    - fermentor z pokrywą, kranikiem i rurką - 25 zł;
    - kadź filtracyjna - 19 zł;
    - wężyk z pompką z biowinu - 8 zł;
    - drobiazgi: areometr biowin, wygodny cylinder ze skalą do 100ml (pojemność około 150), dobrze pasujący do areometru, nabierak do piwa, miarka do cukru - rzeczy kosztujace po kilka złotych, nawet nie chce mi się specjalnie myśleć, na ile je wycenić
    Mam jeszcze nieco chmielu w zamrażarce - leży tam dośc długo szczelnie zamknięty - pewnie na 1-2 warki starczy - mogę go dorzucić jeśli ktoś będzie zainteresowany.
    No i butelki - sporo butelek, które oddam z poałowaniem w rękę odbiorcy Butelki NRW i bączki, ilość nieokreślona dokładnie, ale razem pewnie około 100 sztuk.
    Aha - oferta skierowana raczej dla osób z Warszawy i okolic, po prostu nie chce mi się bawić w wysyłanie np. fermentorów, zresztą koszt wysyłki mocno podbijałby cenę. Rzeczy mogę podrzucić osobiście osobom z Piaseczna, Konstancina, Góry Kalwarii, plus czasem bywam w Sulejówku i przejazdem w Otwocku, no i jeszcze Warszawa
    Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
    http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
    Piwny Janusz bez Teku
  • franekf
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 944

Zostały jeszcze kadź filtracyjna, wężyk z pompką i nabierak-łyżka - jeśli ktoś weźmie wszystko to oddam za 25 zł
    Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
    http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
    Piwny Janusz bez Teku

Comment

Przetwarzanie...
    X