Drodże - okolice Skierniewic

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • untilek
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.08
    • 66

Drodże - okolice Skierniewic

Witam!

Jeśli ktoś posiada jakąś gęstwę górnej fermentacji to z chęcią odkupię/przyjmę. Chciałem jutro powarzyć a okazało się że moje kochane drożdże już więcej nic nie przerobią Sprawa dość pilna.
    Mariusz

Polecam forum miłośników roślin owadożernych www.forum-roraima.pl

Related Topics

Collapse

• ART
    Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
    ART
    Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
    2022-03-16, 19:56
  • bastion
    Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
    bastion
    Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
    To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
    2022-02-07, 23:04
  • Pancernik
    Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
    Pancernik
    Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
    Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
    Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
    2024-10-16, 09:13
  • ART
    Opole, Groszowice, ul. Oświęcimska 33, Bawaria - U Blauta
    ART
    Podchodziliśmy nieco jak do jeża sądząc że nie będzie zbyt ciekawie. A tu takie zaskoczenie.

Na opolskich Groszowicach jest zatem fajne miejsce na piwo. - Bawaria. Są 4 krany , m.in. Cerny Lobkowicz, jasny Rychtar i jakieś koncerny. Okolice 5 zł. za pół litra. Do tego można...
    2019-02-18, 10:32
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...