Pożyczę na weekend część instalacji do rozlewu piwa z kega PEPSI / WARSZAWA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Terry
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.01
    • 148

Pożyczę na weekend część instalacji do rozlewu piwa z kega PEPSI / WARSZAWA

W związku z tym, że zostałem wystawiony do wiatru przez IBC, pilnie poszukuję piwowara z Warszawy, który pożyczyłby mi na weekend część swojej instalacji.
    Brakuje mi końcówki (króćca) za pomocą której mógłbym podłączyć wężyk piwny do kranu albo szybkozłączki za pomocą której mógłbym połączyć ze sobą dwa przewody piwne.

Oczywiście odwdzięczę się piwkiem albo winkiem własnej produkcji.
    Attached Files
  • maaciej6
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.04
    • 219

Króciec posiadam. Jak nic nie załatwisz, to po niedzieli mogę podesłać np. PP.
    "Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"

Wolsztyński Browar Domowy M & P

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Jelcz-laskowice, Polna 38, Browar Cześć Brat!
      pebejot
      Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
      Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
      Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
      2023-09-11, 21:37
    • dadek
      Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
      dadek
      Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
      2023-12-05, 00:56
    • bromar
      Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
      bromar
      Cześć,
      Sprzedam sprzęt domowy:
      18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
      Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
      2023-07-27, 18:05
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • heckler
      Zdiby-Přemyšlení, U Továrny 1, Zdibský pivovar
      heckler
      Zdiby to gminna wieś w powiecie Praga Wschód. Od 1.10.2021 zostały tam przywrócone tradycje warzenia piwa. Obecny browar wraz z restauracją powstał w starej kotłowni.
      Budynek ładnie wyremontowano, a smaczku dodaje wysoki komin, który góruje nad browarem.
      Przed lokalem znajduje...
      2023-11-10, 10:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...