Kupię chłodnicę przepływową w dobrej jakości za rozsądną cenę. Jak nic nie znajdę kupię w BA...
Kupię chłodnicę
Collapse
X
-
Kupię chłodnicę
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Tagi: brak -
dzięki przegapiłem nową ofertę...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
Chłodnicę robiłem w 2006 roku. Nie pamiętam, czy wówczas można było takową zamówić u Wesołego. Chłodnica była robiona na wymiar jaki chciałem. Kontaktowałem się z firmą Unidez telefonicznie. Zrobiłem odręczny rysunek odnośnie wymiarów, średnicy rurek i wysłałem do nich faksem. Oni zatelefonowali do mnie w kwestii jakie gwinty maja być zalutowane na końcówkach i czy może być troszkę większa, bo tak wychodzi z rurki o długości 10 m (łatwiej rozliczyć).
Mam standardowe gwinty "do prysznica".
Jest porządnie wykonana i sprawuje się bez zarzutu. Mieści się w fermentorze i można spokojnie zamknąć wieko i podłączyć węże.
Średnica wewnętrzna 20 cm, wysokość spirali 31 cm.
Chłodnica kosztowała 131 zł z kosztami przesyłki.
Płaciłem za wszystko przelewem. Chłodnicę otrzymałem pocztą.
Pierwotnie chciałem sam robić z miedzi ale za gotową chłodnicę zapłaciłem tyle ile musiałbym wydać na sam materiał w przypadku miedzianej.
Załączam fotkęComment
-
Aha - zamówiłem u Wesołego. Polecam. Działa super.
I 2x taniej niż gdzie indziej...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment